Home   Blog   Vabilo na jesenski seminar programa ŠEV

Vabilo na jesenski seminar programa ŠEV

Četrtek 21. november 2019, Srednja trgovska šola Ljubljana

Jesenske počitnice so minile, dnevi se hitro krajšajo in naši vrtovi vstopajo v obdobje najglobljega počitka. To je dober čas, da se posvetimo razmišljanju o tem, kako na naš planet in naše vrtove vpliva Zemljina okolica. Vsi vemo, kako je življenje na Zemlji odvisno od našega Sonca, veliko manj pa je znano, če in kako na rastline vplivajo druga bližnja nebesna telesa. Tej zanimivi temi je posvečeno uvodno predavanje.

Seminar bo tokrat gostila Srednja trgovska šola v Ljubljani, saj si bomo tako lahko ogledali zlasti njihov vrt na strehi šole, pa tudi tistega v okolici.

V drugem delu seminarja pa bomo podelili znake Šolski ekovrt vsem VIZ, ki so izpolnili merila za pridobitev ali podaljšanje znaka.

V kolikor kdo še ni dobil priročnika za učitelje o globalnem učenju »Jej lokalno, misli globalno!« naj nam sporoči in mu ga prinesemo na seminar.

Seminar je za člane mreže ŠEV s plačano članarino 2019/2020 brezplačen, drugi zainteresirani se obrnite na nas. Za zagotovitev mesta je OBVEZNA PRIJAVA prek e-pošte: solski.ekovrt@itr.si ali prek obrazca, in sicer do zapolnitve prostih mest. Skrajni rok za prijavo je ponedeljek, 18. november 2019.

PROGRAM SEMINARJA

 

sl_SISL