Home   Blog   Vabilo na jesenski seminar programa ŠEV

Vabilo na jesenski seminar programa ŠEV

Spoštovane mentorice in mentorji šolskih in vrtčevskih ekovrtov!

Vabimo vas na jesenski seminar programa »Šolski ekovrtovi«, ki bo v sredo, 9. 12. 2020, od 14.00 do 18.00, prek spletne aplikacije Zoom.

Na seminarju bomo pogledali, kaj lahko naredimo spomladi, da bodo naši vrtovi kljub omejitvam v dobri kondiciji pričakali bolj normalne čase in da bodo tudi otroci ohranili stik z vrtnarjenjem.

Ker smo letos z ustanovitvijo društva odprli novo poglavje programa, je dragocen tudi pogled na prehojeno 9-letno pot v okviru ITR, saj nam to daje smernice za naprej.
Zato smo navdušeni, da bomo lahko z vami delili rezultate obsežne raziskave o ŠEV v okviru magistrske naloge na Oddelku za geografijo. Med rezultati je tudi aplikacija Šolski ekovrtovi, ki bo vse aktivne člane javno promovirala na spletu.

Na koncu seminarja bomo podelili znake Šolski ekovrt vsem VIZ, ki so izpolnili merila za pridobitev ali podaljšanje znaka.

E-seminar bo potekal prek spletne aplikacije Zoom. Povezavo na dogodek boste vsi prijavljeni dobili po e-pošti kak dan pred seminarjem.

Seminar je za člane mreže ŠEV s plačano članarino 2020/2021 brezplačen, je pa potrebna predhodna PRIJAVA prek e-pošte: solski.ekovrt@itr.si ali prek obrazca. Skrajni rok za prijavo je ponedeljek, 7. december 2020.

Zelo se veselimo srečanja z vami, pa čeprav tokrat po spletu!

PROGRAM SEMINARJA

Organizator seminarja: Društvo Šolski ekovrtovi, v sodelovanju s Filozofsko fakulteto, Oddelek za geografijo

Ekipa programa Šolski ekovrtovi

 

sl_SISL