Home   Blog   Novice   VABILO na spomladanski seminar programa ŠEV

VABILO na spomladanski seminar programa ŠEV

Vabimo vas na letošnji pomladni seminar, ki bo tokrat spet potekal bliže centru Slovenije, in sicer na Vrhniki v torek, 16. maja 2023, od 9.00 do 15.30.

V večini države letos zaenkrat padavin še ne manjka – nasprotno, verjetno bi si želeli kakšen sončni dan več. Seveda upamo, da nam bo vreme naklonjeno prav na dan seminarja, da bomo oglede vrtov opravili v lepem vremenu.

Lokacija seminarja

»Notranji« del seminarja bo potekal na VIZ Antonije Kucler, na kratko na Vrtcu Vrhnika in sicer v enoti ŽABICA, Stara Vrhnika 1. Tokrat bomo imeli bonus, saj nas bosta na ogledu gostila tako vrtčevski kot osnovnošolski ekovrt! Sta praktično drug ob drugem in bo zanimivo spoznavati, kako raba poteka v praksi.

Teme

Ker se bliža tudi zaključek našega natečaja Dobra sorta, bomo nekaj spregovorili tudi o tem, obenem pa napovedali tudi nov natečaj, ki bo v jeseni. Razkrili bomo tudi razlog, da smo letos tako radodarni z natečaji.

Radi bi vas opozorili tudi na skorajšnji ponoven razpis ZRSŠ, kjer je ena od tem tudi šolski vrt. Veselimo se ponovnega srečanja z vami, pa tudi morebitnega srečanja z novimi člani!

Seminar je za člane mreže ŠEV brezplačen, drugi zainteresirani se obrnite na nas. Za zagotovitev mesta je OBVEZNA PRIJAVA prek e-pošte: solski.ekovrt@itr.si ali prek OBRAZCA, in sicer do zapolnitve prostih mest. Zadnji rok za prijavo je četrtek, 11. maj 2023.

VABILO s programom

 

sl_SISL