Home   Blog   OBVESTILO članom ŠEV

OBVESTILO članom ŠEV

Zelo nas je veselilo druženje z vami na letošnjem jesenskem seminarju Mreže šolskih ekovrtov! Udeležba je bila odlična! Čeprav tehnika stika v živo ne more nadomestiti, nam vseeno zelo pomaga. Vaše zgodbe pa vedno povedo ogromno o vašem prizadevnem delu in navdihujejo vse druge.

Upamo, da ste tudi vi izvedeli marsikaj uporabnega in osvežili motivacijo za nadaljevanje!

V tem tednu bomo prejemnikom poslali tudi listine in častne izjave za znak Šolski ekovrt.

Vse predstavitve že lahko najdete na spletni strani Šolskih ekovrtov, in sicer pod zavihkom UČILNICA – Gradiva, ki je dostopen le mentorjem. Da lahko vidite gradiva, se morate prijaviti z uporabniškim imenom (vaš e-naslov) in geslom, ki vam je bil dodeljen. Če kdo gesla še ni dobil, naj sporoči.

Kot obljubljeno, vam posredujemo vprašanja – pobude dr. Barbare Lampič, na katere nam prosimo čim prej pošljite povratne informacije:

1. Kateri VIZ bi bili pripravljeni na sodelovanje z Evo v obliki intervjuja za magistrsko nalogo;

2. Kateri VIZ bi želeli sodelovati s študentskim projektom pri razvoju in pripravi didaktičnih gradiv, iger … (vezanih na ŠEV, eko pridelavo, samooskrbo, odnos do hrane, lokalno …) in preizkusu le teh v praksi;

3. Vsi tisti VIZ, ki bi želeli tudi sami urejati podatke o svojem vrtičku v okviru aplikacije. Tem bomo nato posredovali geslo in navodila za urejanje (ni obveza, ampak možnost, da lahko urejate).

Prosim, posredujte informacije prek spletnega obrazca, ki je dostopen tukaj: https://forms.gle/jMgzC3PXYJwyzCQu8

Veselimo se nadaljnjega sodelovanja z vami!

Ostanite zdravi in imejte čim več veselja z načrtovanjem novih vrtnih dejavnosti!

 
  • Calendar icon 17 decembra 2020
  • Category icon Blog

sl_SISL