Home   Blog   E-bilten 7/2014

E-bilten 7/2014

Spoštovani mentorji ekovrtov in naši podporniki!

Zagotovo vas že močno zanima, kako se bo naš jesenski seminar naslednji teden odvijal. Pripravili smo program, urejamo pa tudi zadnje prijave. Še danes in jutri je čas, da svoje ime zabeležite v tabelo za prijave. Pošiljamo pa vam tudi vabilo na odprtje razstave »Učilnica v naravi: šolski vrt včeraj, danes, jutri«, ki jo je pripravil Slovenski šolski muzej. Sodeluje tudi Program Šolski ekovrtovi.

• Vabilo in program Jesenski seminar programa Šolski ekvortovi.
• Vabilo na razstavo Učilnica v naravi: šolski vrt včeraj, danes, jutri«.

Veselimo se srečanja z vami!
ekipa programa

Vabilo in program Jesenski seminar programa Šolski ekovrtovi

Na jesenskem srečanju za mentorje vrtčevskih in šolskih ekovrtov se dobimo v torek, 25. novembra 2014. Pripravili smo vabilo in program seminarja. Pričakujemo vas med 8.15 in 9.00 uro.

Še vedno se lahko prijavite na dogodek, saj je na voljo še nekaj prostih mest. Vpišete se v e-tabelo (kliknite tukaj). Preverite pa tudi, da je vaša vzgojno-izobraževalna ustanova res poravnala članarino za letošnje šolsko leto.

V tabeli najdete tudi informacije o tem, kdo in od kod nudi oz. potrebuje prevoz. Nasproti stavbe Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport je veliko makedamsko parkirišče (pri železniški postaji), v bližini je tudi parkirna hiša. Ministrstvo je dostopno tudi z javnimi prevoznimi sredstvi (avtobus in vlak).

Gradiva za udeležence vam pošljemo v naslednjih dneh, da jih boste lahko prinesli s seboj na seminar in zraven dopisovali.

Še malo, pa bo seminar tu!
Veselimo se (ponovnega) snidenja!

Vabilo na odprtje in ogled razstave Slovenskega šolskega muzeja!
Slovenski šolski muzej je pripravil razstavo »Učilnica v naravi: šolski vrt včeraj, danes, jutri«, ki bo na ogled do oktobra 2015. Inštitut za trajnostni razvoj in članice programa smo bili povabljeni h soustvarjanju razstave (vabilo posredovali v prejšnjem e-biltenu). Zdaj je čas, da pogledamo, kako so poslana gradiva v muzeju zares pripravili.
Odprtje razstave bo ta četrtek, 20. novembra ob 18.00 uri. Več informacij na spletni strani muzeja (tukaj) in na njihovi Facebook strani (tukaj).
Vabljeni!

 

sl_SISL