Home   Blog   Novice   VABILO v program Šolski ekovrtovi v šol. letu 2021/2022

VABILO v program Šolski ekovrtovi v šol. letu 2021/2022

Spoštovane mentorice in mentorji šolskih in vrtčevskih ekovrtov!

Novo šolsko leto je že tu. Upam, da nam bo vsaj vreme služilo, da bomo lahko več časa preživeli z otroki na svežem zraku in na vrtovih, kar je v teh razmerah še kako pomembno.

Na spletni strani ŠEV je že na voljo nova prijavnica za članstvo v programu Šolski ekovrtovi (TUKAJ). Nekateri ste zelo hitri in ste prijavnico že poslali.

Trenutni program za letos, ki ga bomo sproti dopolnjevali:

  • Letošnji jesenski seminar načrtujemo za november ali december, glede na takratne razmere bo potekal ali v živo ali pa po spletu. Naj vam le namignemo, da bo tema tokratnega seminarja usmerjena v načrtovanje vrtov in zgodnjespomladansko vzgojo sadik.
  • Znova se lahko prijavite tudi za pridobitev ali podaljšanje znaka Šolski ekovrt; podelitev znakov bo na jesenskem seminarju. Vaše prijave lahko že začnete pošiljati (sprejemali jih bomo do konca oktobra). Vse informacije in obrazce lahko dobite na naši spletni strani: https://www.solskiekovrt.si/pridruzi-se-2/merila/
  • Pripravljena je tudi nova Interaktivna aplikacija Šolski ekovrtovi. Glavni name aplikacije je, da delo vas mentorjev in otrok naredimo vidno! Več informacij o njej boste dobili v kratkem.

Vabimo vas torej, da čim prej pošljete izpolnjeno prijavnico za novo šolsko leto.

Veselimo se nadaljnjega sodelovanja z vami in vam želimo veliko lepih doživetij z otroki v vaših ekovrtovih in predvsem ostanite zdravi!

 

sl_SISL