Home   Mentorji   Jesenski seminar programa Šolski ekovrtovi

Jesenski seminar programa Šolski ekovrtovi

Jesenski seminar programa Šolski ekovrtovi

Lokacija: Velika sejna dvorana Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport

(Masarykova cesta 16, 1000 Ljubljana)
Vabilo in program jesenskega seminarja

Fotogalerija: Kliknite tu

Sporočilo za javnost

jes_sem_sev_053_resize jesenski_seminar_sev 002

Letošnji jesenski seminar je bil izredno pester – 2 vodilni temi (zeleni poklici in kolobarjenje) z veliko predstavitvami, razdelitev udeležencev v dve skupini (vrtci posebej in OŠ ter SŠ skupaj) in odprti prostor za vprašanja in predstavitve naših članov – šol in vrtcev.

Za dober začetek seminarja je poskrbelo podjetje Farmedica, ki zastopa izdelke A.Vogla v Sloveniji. V vzgojiteljske in učiteljske torbe so mentorji pospravili Harmonia bonbone:-)

Hvala Farmedici za zdravo sladkanje!

Še ena posebnost letošnjega jesenskega seminarja je bila – ekološko zakusko so pripravili dijaki Živilske šole Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana. Domišljiji in znanju so pustili prosto pot, s tem pa razvajali naše brbončice. Hvala tudi dijakom in mentoricam!

 

Predstavitve seminarja so dostopne le članom Mreže šolskih ekovrtov z uporabniškim imenom in geslom. Ni ovir, da naš član ne postane tudi vaš vrtec, osnovna ali srednja šola in dijaški dom… Kaj vam program nudi?

 

Vsi letošnji člani, ki ste še brez gesla, smo vam povezavo poslali v vaš e-predal. Hvala za razumevanje:-).

Seminar smo organizirali v okviru programa Mind the CAP, ki ga sofinancira Evropska Unija, Generalni direktorat za kmetijstvo in razvoj podeželja.

 

eu_flag

Dogodek sofinancira Evropska unija, Generalni direktorat za kmetijstvo in razvoj podeželja. Odgovornost za vsebino nosi Inštitut za trajnostni razvoj. Evropska komisija ni odgovorna za nadaljnjo uporabo predstavljenih informacij.

 

sl_SISL