Home   VIZ   Archive by category "Vrtci"

Iz kategorije: Vrtci

Vrtec Trnovo

Osnovni podatki Vrtec Trnovo Kolezijska ulica 11, 1000 Ljubljana Spletna stran: http://www.vrtectrnovo.si/


Vrtec Ringaraja

Osnovni podatki Vrtec Ringaraja (JVIZ OŠ Dobrepolje in DE Ciciban) Videm 80, 1312 Videm – Dobrepolje Spletna stran: http://www.osdobrepolje.si/ringaraja/  


Vrtec Mengeš

Osnovni podatki Vrtec Mengeš Šolska ulica 12, 1234 Mengeš Spletna stran: http://www.vrtec-menges.com/ Opis dejavnosti na vrtčevskem ekovrtu V okolici vrtca smo si v šolskem letu 2016/17 priskrbeli prostor, kjer nam je vzdrževalec Denis izdelal visoko gredo iz sibirskega macesna. Najprej smo vanjo vsuli zemljo, jo dobro prekopali in že lahko pričeli s sajenjem. Semenarna nam je priskrbela nekaj vrst semen. Odločili smo se, da več »


Vrtec Polzela

Osnovni podatki Vrtec Polzela Glavni trg 1, 3313 Polzela Spletna stran: vrtec Znak Šolski ekovrt: 1. pridobitev – 2017.


Vrtec Ribnica

Osnovni podatki Vrtec Ribnica Majnikova ulica 3, 1310 Ribnica Spletna stran: vrtec


Vrtec Manka Golarja Gornja Radgona

Osnovni podatki Vrtec Manka Golarja Gornja Radgona Kocljeva ulica 2, 9250 Gornja Radgona Spletna stran: vrtec Znak Šolski ekovrt: 1. pridobitev – 2017.


Vrtec Bled

V našem vrtcu že tretje leto sodelujemo v programu Šolski ekovrtovi. Otrokom poskušamo približati pridelovanje domačih vrtnin in s tem tudi skrb za naravo. Poseben poudarek dajemo zeliščem, jagodičevju in avtohtonim vrstam naše okolice.
Ekovrt je projekt, ki sovpada z ostalimi projekti, ki se izvajajo v našem vrtcu: Eko vrtec, Gozd in podeželje – odprto učno okolje mladih, Iz roda v rod in Aktivno učenje.

Learn more »


Enota Polžek Šalara, Vrtec Koper

V letošnjem šolskem letu smo se priključili programu Šolski ekovrtovi. Trenutno smo v načrtovanju in začetni pripravi.

Learn more »


Vrtec Urša

Vrtec Urša se je z letošnjim šolskim letom pridružil programu Šolski ekovrtovi, saj želimo otrokom ponuditi še več možnosti za raziskovanja na prostem ter pridobivanje izkušenj in uživanje v naravi. Svojega vrtička zaenkrat še nimamo, z načrtovanjem in oblikovanjem le-tega pa bomo začeli v tem letu.

Learn more »


Vrtec Orehek pri OŠ Orehek Kranj

NAŠ EKO VRTIČEK SMO POSTAVILI NA IGRIŠČE NAŠEGA VRTCA v letu 2011. Pritegnili smo naše starše in stare starše, ki so nam pomagali pri postavitvi vrtička in pri začetnih delih.
Otroci rokujejo z zemljo, delajo z golimi rokami in tako občutijo strukturo zemlje. Otroci skrbijo za vrtiček in so zanj odgovorni. Spoznavamo različne načine razmnoževanja rastlin. Jagode, paradižnik, fižol, solata – kar pridelamo, lahko takoj zaužijemo. Tako skrbimo za okolje, saj odpade ves transport, odvečna embalaža, konzervansi…

Learn more »