Home   Blog   Archive by category "e-Bilten"

Iz kategorije: e-Bilten

E-bilten 2/2019

Pozdravljeni, mentorji in mentorice vrtčevskih in šolskih ekovrtov! V drugi številki letošnjega e-biltena si preberite: Vabilo v program Šolski ekovrtovi 2019/20 Spodbujanje zelenega javnega naročanja ekoživil Delovni obisk ekološke kmetije in permakulturnega vrta Jožice Fabjan ECOGARD – projekt poklicnega usposabljanja za ekološko vrtnarstvo namenjen otrokom in trenerjem otrok s posebnimi potrebami Vabljeni na 18. Ekopraznik v Ljubljani! Prijetno branje! http://mailchi.mp/f0b9f35b3331/e-bilten-mree-olskih-ekovrtov


E-bilten 1/2019

Pozdravljeni, mentorji in mentorice vrtčevskih in šolskih ekovrtov! V prvi številki letošnjega e-biltena si preberite: Vabljeni na spomladanski seminar programa ŠEV Zaključek projekta Kompostiranje je več kot recikliranje Zaključni posvet projekta Kompost gre v šolo in jesenski seminar programa ŠEV Dva priročnika o kompostiranju Priprava NPK “Pomočnik ekološkega vrtnarja” (projekt Ecogard) Zeleno javno naročanje in projekt EPFP Mladi vabljeni na potovanje po Alpah po znižani več »


E-bilten 2/2018

Pozdravljeni, mentorji in mentorice, vrtčevskih in šolskih ekovrtov Novo šolsko leto je pred vrati. Vzemite si čas in preberite tokratno številko e-biltena. Prijava v program Šolski ekovrtovi za šol. leto 2018/19 in ponudba delavnic Kompost gre letos v šole in vrtce Pilotni projekt skupnostnega kompostiranja Spomladanski seminar programa Šolski ekovrtovi Young Village Folk – hrana iz mladih korenin Šolski ekovrtovi: vodnik za načrtovanje in učno rabo Vabilo na NOVI, več »


E-Bilten 1/2018

Pozdravljeni, mentorji in mentorice, vrtčevskih in šolskih ekovrtov V prvi številki e-biltena letošnjega leta si lahko preberete: Tečaj permakulture pri Jožici Fabjan Kako uporabljati znak (logo) Šolski ekovrt? Posodobili smo spletni portal programa Šolski ekovrtovi Priročnik globalnega učenja za učitelje in Vodnik po šolskem ekovrtu Prijavite se za naše letošnje delavnice! Vzemite si čas in preberite tokratne zanimivosti. E-bilten dobite TUKAJ. Prijetno branje!


E-bilten 2/2017

Predpraznični e-bilten Mreže Šolskih ekovrtov! Zadnjo letošnjo pošiljko aktualnih novičk Mreže šolskih ekovrtov pošiljamo v predprazničnem času, ko vse hiti, diši in se pripravlja na praznovanje. Upamo, da se v teh hladnejših dneh grejete z zeliščnim čajem iz vrtčevskega ali šolskega ekovrta.Vzemite si čas in preberite tokratne zanimivosti.Vsebine e-biltena: VABILO v program Šolski ekovrt NOVO! PONUDBA delavnic in predavanj v letu 2018 Veljavnost ZNAK-a Šolski ekovrt več »


E-bilten 1/2017

Pozdravljeni, mentorji ekovrtov in naši podporniki! Delo na šolskih in vrtčevskih ekovrtovih je že v polnem zamahu. Od zadnjega biltena je minilo nekoliko dlje – pa ne zato, ker bi ekipa počivala, ravno obratno, smo v polnem pogonu. Tokratni e-bilten smo namenili tudi projektu Eathink2015, ki se v letošnjem letu zaključuje. Vabljeni tudi k soustvarjanju novičk. Vsebine tokratnega e-biltena: Sodelujte na VIDEO NATEČAJU projekta Eathink: Jej več »


E-bilten 2/2016

Pozdravljeni, mentorji ekovrtov in naši podporniki! Počasi se bliža novo šolsko leto in s tem vas ponovno vabimo, da se nam pridružite pri vzgoji za trajnostni razvoj in približevanju narave, ekološkega vrtnarjenja in zdrave hrane našim otrokom … Nove prijavnice za novo šolsko leto najdete tukaj. V sredini avgusta smo vam na vašo elektronsko pošto poslali E-bilten, ki pa si ga lahko ogledate tudi več »


E-bilten 2/2015

Pozdravljeni, mentorji ekovrtov in naši podporniki!
Novo šolsko leto je spet tu! Upam, da ste se spočili, umirili in napolnili baterije.Ponovno vas vabimo, da se nam pridružite pri vzgoji za trajnostni razvoj in približevanju narave, ekološkega vrtnarjenja in zdrave hrane našim otrokom…

Learn more »


E-bilten 1/2015

Pozdravljeni, mentorji ekovrtov in naši podporniki!

Vabljeni k prebiranju prvega letošnjega e-biltena in k soustvarjanju novičk. Obveščajte nas o novostih:-)!

Vsebine e-biltena:
– Znak ŠOLSKI EKOVRT – kako ga pridobiti ali obnoviti?
– Vabljeni na strokovno konferenco in mednarodno delavnico na področju ekološkega kmetijstva!
– Ste se že predstavili na spletnem portalu programa Šolski ekovrt?
– Fotonatečaji, fotonatečaji “Moje podeželje”
– Vrtnarite z Vrtnarčkom 2015!

Learn more »


E-bilten 7/2014

Spoštovani mentorji ekovrtov in naši podporniki!

Zagotovo vas že močno zanima, kako se bo naš jesenski seminar naslednji teden odvijal. Pripravili smo program, urejamo pa tudi zadnje prijave. Še danes in jutri je čas, da svoje ime zabeležite v tabelo za prijave. Pošiljamo pa vam tudi vabilo na odprtje razstave »Učilnica v naravi: šolski vrt včeraj, danes, jutri«, ki jo je pripravil Slovenski šolski muzej. Sodeluje tudi Program Šolski ekovrtovi.

• Vabilo in program Jesenski seminar programa Šolski ekvortovi.
• Vabilo na razstavo Učilnica v naravi: šolski vrt včeraj, danes, jutri«.
Veselimo se srečanja z vami!
ekipa programa

Learn more »


sl_SISL